About

Een onderneming opstarten doe je niet  van vandaag op morgen. Die wens moet je al veel langer hebben. Daarnaast is het, in de huidige markt waar globalisering het toverwoord is, een must om samenwerkingen aan te gaan met de juiste bedrijven. Zo is het ook gegaan met Intecno Holland, aldus de heer John Triki directeur/eigenaar van Intecno Holland. Sinds hij zich op de arbeidsmarkt begeeft, heeft hij altijd gedroomd van een eigen zaak.  Nu is het eindelijk zo ver. Vanaf 1 oktober 2004 is Intecno Holland, gevestigd in Mierlo, een feit.

Daar de heer Triki al een kleine 20 jaar werkzaam is in de industriële automatisering, is het ook niet vreemd dat zijn bedrijf zich ook bezig houdt op dat vlak. De machinebouwers behoren hierbij tot de doelgroep.

Intecno Holland zal zich hoofdzakelijk bezig houden met de verkoop van PLC’s, bussystemen, frequentie- en gelijkstroomregelingen. Daarnaast biedt Intecno Holland, omdat een regelaar nooit een “broodje van de bakker” is, ook ondersteuning bij het inregelen.

Door de nauwe samenwerking met Transtecno B.V. te Amersfoort is Intecno Holland in staat om een complete aandrijving, vanaf de schakelkast tot de aan te drijven as, te verzorgen. Naast de producten voor de industriële automatisering, kan een compleet programma mechanische aandrijvingen worden geleverd.

Leveringen kunnen, indien noodzakelijk, dezelfde dag plaatsvinden vanuit de magazijnen in Nederland. Grote opdrachten kunnen rechtstreeks af fabriek worden geleverd waardoor bespaard wordt op logistieke – en handlingskosten. Uiteraard ondersteunt Intecno ook bij deze leveringen de klant volledig en neemt de complete logistieke afhandeling voor haar rekening.

Middels een eigentijds concept en een ruime persoonlijke ervaring met product- en doelgroep vormt Intecno voor de klant een flexibele partner in industriële automatisering.

Omdat de activiteiten op de website van de Kamer van Koophandel niet meer up-to-date waren, hebben wij gemeend om dit te moeten aanpassen. Deze aanpassing is gedaan op 9-8-21. Gelijktijdig met deze aanpassing hebben wij ook onze naam veranderd in Intecno.nl. Deze naam past veel beter bij ons bedrijf.