Leveranciers

Intecno vertegenwoordigt:Logo_MSF_nieuw

MSF-Vathauer produceert en ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van vermogenselectronica zoals: motorstarters,  frequentieregelaars, DC-regelaars en Energy Recovery Systems van IP20 t/m IP65. Daarnaast levert MSF-Vathauer aandrijvingen voor algemene industriële toepassing en voor speciale toepassingen als warmtewisselaars.
Informatie.IMO logo

IMO Precision Controls produceert en levert standaard componenten voor industriële automatisering. Het productenpakket is zeer uitgerbreid. Het productenpakket gaat van klemmenstrook tot en met PLC en van motorstarter DOL tot en met de meest uitgebreide frequentieregelaar.
Informatie.Industrial Shields logo

Industrial Shields heeft zich gespecialiseerd in het produceren van Open Source producten voor de industrie. Zij produceren o.a. PLC-besturingen die gebaseerd zijn op Arduino, Raspberry Pi of ESP32. Worden dit de nieuwe industriële producten? Onze kinderen en kleinkinderen kunnen er al mee werken.
Informatie.Patlite_logo 

Patlite is de nummer 1 in signaleringstechniek. Deze Japanse producent levert signaalkolommen, zwaailampen, accoustische signaalgevers, etc.
Informatie.logo_luetze

Friedrich Lütze produceert en levert diverse oplossingen voor uw schakelkast en daar buiten.
Informatie.Logo_Relmatic

Relmatic produceert en levert diverse producten voor in uw schakelkast.
Informatie.Logo_Transtecno

Transtecno, de leverancier van aandrijvingen en frequentieregelaars voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Informatie.cybro_logo

Industriële automatisering voor nu en de toekomst. Met standaard ethernet worden de meest uitgebreide oplossingen gebouwd.
Informatie.