MSF Field Drive System

Logo_MSF_nieuwVector FDS

Vector FDS

Vector Field Drive System®
Frequentieregelaars voor op Weidmüller Fieldpower®. Een zeer complete frequentieregelaar welke ingesteld kan worden d.m.v. een PC of een externe bedieningsterminal. Deze frequentieregelaar wordt direct op de Power Box van Weidmüller Fieldpower geplaatst. Diverse bussystemen, maar ook 24VDC en Cascade aansturingen, zijn mogelijk.
Informatie.Softswitch FDS

Soft-switch FDS

Softswitch Field Drive System®
Mono, Duo of omkeer Softstwitch voor op Weidmüller Fieldpower®. Een zeer complete softstarter welke ingesteld kan worden d.m.v. een PC of een externe bedieningsterminal. Deze softstarters worden direct op de Power Box van Weidmüller Fieldpower geplaatst. Diverse bussystemen, maar ook 24VDC en Cascade aansturingen, zijn mogelijk.
Informatie.Switch FDS

Switch FDS

Switch Field Drive System®
Deze elektronische DOL motorstarter (mono of duo) wordt direct op de Weidmuller Fieldpower POWERBOX bevestigd. Aansluiting motor(en) en bussyteem via connectoren. Diverse bussystemen, maar ook 24VDC en Cascade aansturingen, zijn mogelijk.
Informatie.


?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact