IMO frequentieregelaars

LOGO IMOIMO iDrive

iDrive
Eenvoudige frequentieregelaar voor algemeen gebruik met 12 basisparameters. Communicatie mogelijkheden Modbus RTU/ASCII.
Informatie.


iDrive2

iDrive2

iDrive2
Eenvoudige frequentieregelaar, opvolger van de iDrive, voor algemeen gebruik. Communicatie mogelijkheden Modbus RTU/ASCII.
Informatie.SD1

SD1

SD1
Eenvoudige frequentieregelaar, met specifieke mogelijkheden. Tot 2,2kW DIN-rail montage mogelijk.
Informatie.HD2

HD1

HD1
High-End 3~ frequentieregelaars in IP20 en IP55 behuizing, leverbaar in de vermogens van 0,75 tot 500kW (IP20), UL/cUL gecertificeerd.
Informatie.HD2

HD2

HD2
High-End 3~ frequentieregelaars in IP20 en IP55 behuizing, leverbaar in de vermogens tot 500kW (IP20) of 110kW (IP55). Diverse optiekaarten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld met I/O, encoder, communicatie (Profinet, Ethercat, Modbus TCP, etc.)
Informatie.Jaguar CUB

Jaguar CUB

Jaguar CUB
De CUB is ideaal voor OEM en eindgebruikers met “VECTOR TORQUE OPEN LOOP” applicaties.
Informatie.Jaguar VXR

Jaguar VXR

Jaguar VXR
De VXR wordt geleverd met een afneembaar bedieningstableau. Optioneel kan een bedieningstableau met een dubbel display geleverd worden. De regelaar is uitermate geschikt voor applicaties met encoder terugkoppeling. Daarnaast kan men de regelaar o.a. op de volgende standaard industriële netwerken aansluiten: Modbus RTU, Devicenet, Profibus.
Informatie.Jaguar VXR

Jaguar VXT

Jaguar VXT
De VXT wordt geleverd met een afneembaar bedieningstableau. Deze High End Frequentieregelaar, met SIL3 safety circuit, heeft een zeer goede prijs/prestatie verhouding en is breed inzetbaar. De VXT is leverbaar in 1 en 3~ uitvoering.
Informatie.Jaguar VXG

Jaguar VXG

Jaguar VXG
Deze High End 3~ frequentieregelaar van IMO is de opvolger van de Jaguar VXM.
Informatie.


Jaguar VXA

Jaguar VXA

Jaguar VXA
Deze High End 3~ frequentieregelaar van IMO is speciaal ontwikkeld voor pompapplicaties. De maximale beschermingsgraad bedraagt IP55.
Informatie.


Jaguar VXH

Jaguar VXH

Jaguar VXH
Deze High End 3~ frequentieregelaar van IMO is speciaal ontwikkeld voor HVAC applicaties. De maximale beschermingsgraad bedraagt IP55.
Informatie.Jaguar VXM
Jaguar VXM
Deze High End regelaar van IMO levert een start koppel van 150-200% bij 0,5Hz “Open Loop”. Bij “Closed Loop” applicaties wordt een koppel van 150% geleverd bij 0Hz. De VXM beschikt standaard over een Modbus RTU poort. Daarnaast kunnen ook andere veldbussen worden aangesloten als: Profibus, Devicenet, MB+ en InterbusS.
Informatie.


?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact