IMO iCube

Logo_MSF_nieuw
i-Cube i3A Lite

i3A-Lite

i-Cube i3A-Lite
i-Cube i3A Lite De nieuwe IMO i3A Lite controller biedt een PLC besturing en een ingebouwd HMI-scherm. De controller heeft 12 digitale ingangen, tot 12 digitale uitgangen, 4 analoge ingangen en 2 analoge uitgangen. De i3A Lite is ook leverbaar als starterkit.
Informatie.i-Cube i3A

i3Aimage001

i-Cube i3A
De i³ (i-cube) is toepasbaar is al uw automatiseringsoplossingen voor bedienen, besturen en communiceren. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm en grafisch scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3A is leverbaar in verschillende I/O configuraties. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i-Cube i3A

i3AX

i-Cube i3AX
De i3AX is de opvolger van de i3A. De i³ (i-cube) is toepasbaar is al uw automatiseringsoplossingen voor bedienen, besturen en communiceren. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm en grafisch scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3AX is leverbaar in verschillende I/O configuraties. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i-Cube i3B

i3Bimage001

i-Cube i3B
De i³ (i-cube) is toepasbaar is al uw automatiseringsoplossingen voor bedienen, besturen en communiceren. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm (3,5″) is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3B is leverbaar in verschillende I/O configuraties. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i-Cube i3B

i3BX

i-Cube i3BX
De i3BX is de opvolger van de i3B.De i³ (i-cube) is toepasbaar is al uw automatiseringsoplossingen voor bedienen, besturen en communiceren. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm (3,5″) is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3BX is leverbaar in verschillende I/O configuraties. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.SolarCube

SolarCube

SolarCube
De SOLARCUBE is gebaseerd op de i3B en wordt geleverd met SOLAR software.
Informatie.i3CM

i3CM

i-Cube i3CM
Deze i³ (i-cube), met een kleuren scherm 3,5″, biedt nog meer mogelijkheden voor bedienen, besturen en communiceren. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3Cm is leverbaar met en zonder I/O. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i-Cube i3C Lite

i3C_Lite

i-Cube i3C Lite
De nieuwe IMO i3C Lite controller biedt een PLC besturing en een ingebouwd touch-screen. De controller heeft digitale en analoge I/O en diverse communicatie poorten.
Informatie.i3CX

i3CX

i-Cube i3CX
Deze i³ (i-cube), is een i³ met een scherm van 5,7″. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3CX is leverbaar met en zonder I/O. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i3E

i3E

i-Cube i3E
Deze i³ (i-cube), is een i³ met een scherm van 7″. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3E is leverbaar met en zonder I/O. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.


i3E-Lite

i3E-Lite

i-Cube i3E-Lite
Deze i³ (i-cube), is een i³ met een scherm van 7″. De nieuwe IMO i3E Lite controller biedt, als zijn kleinere broer i3C Lite, een PLC besturing en een ingebouwd touch-screen. De controller heeft digitale en analoge I/O en diverse communicatie poorten.
Informatie.
i3CX

i3DX

i-Cube i3DX
Deze i³ (i-cube), is een i³ met een scherm van 10,4″. Noem onze i³ niet zo maar een PLC met HMI. Het is veel meer. Door zijn intelligentie, bouwvorm, grafisch touch screen scherm is hij geschikt voor de procesindustrie als machinebouw. Geen extra kosten voor programmeersoftware (i3-Config). De i3DX is leverbaar met en zonder I/O. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i3X

i3X

i-Cube i3X
Deze i³ (i-cube) wordt geleverd met een scherm van 15″ of 22″ en is uitgevoerd zonder I/O. Door middel van de diverse poorten kan remote I/O worden aangesloten op deze i-cube (i3-Config). De i3X is leverbaar in de uitvoering zonder I/O. Uitbreiding via remote I/O.
Informatie.i3X

i-View

i-View
De iView HMI’s zijn wonderbaarlijke alleskunners. íView is niet alleen koppelbaar met nagenoeg elke industriële applicatie (PLC e.d.), maar via Virtual Network Computing (VNC) ook naar willekeurige hoger gelegen systemen zoals Windows, Android, Apple, etc.
Informatie.


?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact