IMO voedingen

Logo IMOGeschakelde voeding DPS-1

DPS-1

Geschakelde voeding DPS-1
Een compleet aanbod aan compacte voedingen met 1~ aansluiting op de ingang. De uitgangsspanning en het vermogen is afhankelijk van het type. De voedingen zijn leverbaar van 5 tot en met 480W. Afhankelijk van het vermogen kan gekozen worden voor uitgangsspanningen van 5, 12, 24 en 48VDC.
Informatie.Geschakelde voeding DPS-3

DPS-3

Geschakelde voeding DPS-3
Een compleet aanbod aan compacte voedingen met 3~ aansluiting op de ingang. De uitgangsspanning en het vermogen is afhankelijk van het type. De voedingen zijn leverbaar van 120 tot en met 960W. Afhankelijk van het vermogen kan gekozen worden voor uitgangsspanningen van 12, 24 en 48VDC.
Informatie.Geschakelde voeding MPS-1

MPS-1

Geschakelde voeding MPS-1
Een compleet aanbod aan modulaire voedingen met 1~ aansluiting op de ingang. De uitgangsspanning en het vermogen is afhankelijk van het type. De voedingen zijn leverbaar van 7,5 tot en met 100W. Afhankelijk van het vermogen kan gekozen worden voor uitgangsspanningen van 5, 12 en 24VDC.
Informatie.Redundante module RPM20

RPM20

Voedingsmodule redundant
Deze redundante voedingsmodule zorgt ervoor dat 2 voedingen redundant uitgevoerd kunnen worden (24VDC/20A)
Informatie.


?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact