Industrial Shields Aduino PLC

Industrial Shields_Logo

arduino-raspberry-pi-esp32

 

Patlite product overzichtArduino PLC
Arduino PLC
De Industrial Shields PLC is leverbaar met Aduino Leonardo of Arduino Mega, verschillende aantallen digitale en analoge I/O en verschillende communicatiemogelijkheden als RS232, RS485, Ethernet, WiFi, GPRS/GSM, Bluetooth, i2C, LoRa, …………..
Vanwege de IP20-behuizing is de Industrial Shields PLC direct toepasbaar in de schakelkast.
Brochure Industrial Shields (GB).

Arduino LeonardoArduino Nano
Arduino Nano
De Arduino Nano is een klein, compleet, breadboard-vriendelijk bordje gebaseerd op de ATmega328. Dit bordje gebruikt dezelfde chip als de UNO, maar zit in een andere verpakking. Dit bordje heeft geen DC power jack, en wordt aangestuurd met een Mini-USB kabel.

Arduino LeonardoArduino Leonardo
Arduino Leonardo
De Arduino Leonardo is gebaseerd op de ATmega32u4. Met 20 digitale input/output pins (7 daarvan kunnen gebruikt worden als PWM uitgangen en 12 als analoge inputs). Het board heeft standaard een micro USB aansluiting, voedingsaansluiting, een ICSP (In Circuit Serial Programmer) en reset knop.
Arduino Leonardo based PLCs.

Arduino MegaArduino Mega
Arduino Mega
De Arduino Mega is gebaseerd op de ATmega1280. Met 54 digitale input/output pins (14 daarvan kunnen gebruikt worden als PWM uitgangen), 16 als analoge inputs, 4 UART (Universal Asynchronous Receiver / Transmitter), micro USB aansluiting, voedingsaansluiting, een ICSP (In Circuit Serial Programmer) en reset knop.
Arduino Mega based PLCs.

Arduino MegaESP32
ESP32
Dit is misschien niet helemaal juist, maar we zetten deze ESP32 toch in het rijtje van Arduino PLCs omdat deze ook gebruik maakt van het software pakket IDE ( Integrated Development Enviroment).
ESP32 based PLCs.