MSF frequentieregelaars

Logo_MSF_nieuwMSF_Fieldpower_switch

Vector FDS

Vector Field Drive System®
Frequentieregelaars voor op Weidmüller Fieldpower®. Een zeer complete frequentieregelaar welke ingesteld kan worden d.m.v. een PC of een externe bedieningsterminal. Deze frequentieregelaar wordt direct op de Power Box van Weidmüller Fieldpower geplaatst.
Informatie.


Vector_Basic

Vector Basic

Vector Basic
Een BASIC IP44 frequentieregelaar met zo’n 20 parameters. Direct klaar voor gebruik. Ideaal voor transportbanden. Motorkabel (<1m) niet afgeschermd.
Informatie.

MSF-Vector20

Vector ECO 20

Vector ECO 20
De meest eenvoudige frequentieregelaar. Zonder instellingen, direct te gebruiken. Uitermate geschikt voor het aansturen van transportbanden en dergelijke.
Informatie.Vector ECO FX

Vector ECO 44

Vector ECO 44
Deze eenvoudige frequentieregelaar is (zonder instellingen) direct te gebruiken, zelfs zonder schakelkast. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om deze regelaar hardwarematig aan te passen. Dit houdt o.a. in dat connectoren, werkschakelaar, etc. geplaatst kunnen worden. De VECTOR ECO FX (zie afbeelding) zit standaard in ons pakket.
Informatie.


MSF-SPR-regelaar

SPR

Single Phase Regulator SPR
Een regelaar uit de Vector ECO familie. Een speciale regelaar, voor 1~ condensator motoren. Met behulp van deze regelaar is het mogelijk om bijvoorbeeld 1~ condensator-motoren, welke veel gebruikt worden in de ventilatietechniek, frequentie te regelen. Alles “plug and play” volgens het VECTOR-ECO-principe.
Informatie.


VibroDrive

Vibro Drive

Vector VibroDrive
De VibroDrive is uitermate geschikt voor het aansturen van trilmagneten in trilgoten en triltafels. Omdat de frequentie en amplitude afzonderlijk ingesteld kan worden, d.m.v. de bedieningsterminal op de regelaar, kan zeer nauwkeurig gedoseerd worden en is de insteltijd minimaal.
Informatie.


Vector 20

Vector 20

Vector 20
De Vector 20 is een modulaire frequentieregelaar die in zijn basis uitvoering een zeer goede prijsprestatie verhouding heeft. Bij toepassing van optiemodules beschikt deze regelaar over eigenschappen voor het aandrijven van dynamische AC-servo motoren. Tijdens zijn positioneeropgave, kan de regelaar communiceren via één van de standaard industriële bussen als: Profibus en Can-Open
Informatie.Vector Rail

Vector Rail

Vector Rail
De Vector Rail is een aangepaste frequentieregelaar die bestand is tegen grote temperatuurschommelingen en trillingen. Deze regelaar wordt o.a. toegepast op treinwagons en trams.
Informatie.


Vector 54

Vector54

Vector 54
De Vector 54 is een Vector 20 in IP54 behuizing. Door zijn IP-waarde kan deze intelligente regelaar direct bij de machine geplaatst worden. De industriële bussystemen, als ASi en Profibus, worden middels connectoren gekoppeld.
Informatie.


MSF_Vector54_WT

Vector54 WT

Vector 54 WT
De Vector 54 WT is een doorontwikkeling op de Vector 54. Deze vector 54 WT (Wärme Tauscher) regelt de snelheid van een warmtewiel (warmte wisselaar).
Informatie.


image001
Future Drive
FD 250 – 2200
FD 750/3 – 2200/3
FD KR IP54 250 – 2200
FD KR IP54 750/3 – 2200/3

Handleidng Future Drive (D)


image001
Vecon Drive
Vecon 250/370
Handleiding VECON (D)


?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact