Industrial Shields PLC

IndustrialShields_Logo

arduino-raspberry-pi-esp32


Signaal kolommen
WEIDOS
WEIDOS is gebaseerd op Arduino MKR1010 / ESP32.
Transformeer uw industriële processen met de kracht van IoT. Onze open-source microcontroller biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en connectiviteit voor uw meest veeleisende toepassingen. De Weidos microcontroller combineert de voordelen van de Open Source Hardware om een betrouwbare en aanpasbare oplossing voor uw branche te bieden. Til uw industriële activiteiten naar een hoger niveau met de nieuwste IoT-technologie.

Informatie.


Signaal kolommen
Arduino PLC
De Arduino PLC is eenvoudig te programmeren met de Arduino Integrated Development Enviroment (IDE). IDE is een multiplatvorm applicatie (Windows, MacOS en Linux) dat gebruikt wordt voor het schrijven en laden van programma’s voor Arduino boards. IDE kent geen licentie-kosten en wordt ook gebruikt om de Industrial Shields Arduino PLC te programmeren.
Informatie.

Signaal kolommen
ESP32 PLC
Ook de ESP32 PLC maakt gebruik van het open source pakket IDE. De ESP32 is een compacte controller.
Informatie.

Signaal kolommen
Raspberry Pi PLC
Nog meer mogelijkheden met deze industriële computer. Ongekende dataverwerking en aansluitmogelijkheden. Met het programmeerpakket NODE-RED wordt gedistribueerde intelligentie pas echt eenvoudig.
Informatie.

?

…. en nog veel meer
Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Druk op onderstaande knop “contact” om informatie aan te vragen. Via deze knop kunt u u ook laten informeren via onze mailings.
contact